Ζαχίντ (17 Νοέμβρη)

Ζαχίντ (17 Νοέμβρη)

Ο Γκάγιας Ζαχίντ στο παιχνίδι με την Ομόνοια τον πρώτο γύρο συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ήταν ο παίκτης που με δύο προσωπικά του τέρματα άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη των «γαλαζοκίτρινων».

Ο Πακιστανός με Νορβηγικό διαβατήριο, αναμένεται ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα και στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια και όλοι ευελπιστούν ότι η θετική του παρουσία θα μπορέσει να επιφέρει κέρδος στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το Κρεμλίνο κατηγορεί για «ρωσοφοβία» Χριστοδουλίδη, Αννίτα και Μητσοτάκη

Το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών εγκαινίασε νέα ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα του με τίτλο «Παραδείγματα Ρωσοφοβικών Εκδηλώσεων», στην οποία καταγράφονται δηλώσεις ηγετών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διπλωματών, δημοσιογράφων και άλλων δημόσιων προσώπων από τη Δύση και χώρες που στηρίζουν την Ουκρανία. Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, οι δηλώσεις αυτές συνιστούν «ρητορική μίσους κατά της Ρωσίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE