Αντωνίου: «Ένα προς ένα…»

Αντωνίου: «Ένα προς ένα…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μετά το εκτός έδρας τρίποντο επί της Νέας Σαλαμίνας μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision όπου μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μας έκαναν ακριβώς ότι τους ζήτησε ο προπονητής. Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Από αύριο σκεφτόμαστε την Ανόρθωση. Θα τα δούμε όλα ένα προς ένα και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να βγούμε στην Ευρώπη. Είμαστε ικανοποιημένοι, η ομάδα ανεβαίνει, έχουμε όμως κι΄άλλα περιθώρια. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε και μας βοήθησε. Τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE