Λάζος: «Προσπαθήσαμε, αλλά ένα πέναλτι…»

Λάζος: «Προσπαθήσαμε, αλλά ένα πέναλτι…»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, μετά την εντός έδρας ήττα με 0-3 δήλωσε τα εξής στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision:

«Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Η ομάδα βρήκε ευκαιρίες όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος αλλά ένα πέναλτι μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Από απόψε θα γυρίσουμε σελίδα, συγκεντρωμένοι να βλέπουμε τους στόχους μας παιχνίδι με παιχνίδι.  Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά, βλέπουμε μόνο την Αλκή τώρα. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν σημαίνει κάτι η δεύτερη σερί ήττα. Με τον Ερμή ήμασταν καλύτεροι, σήμερα ήταν ισοδύναμο ο παιχνίδι. Θα διαβάσουμε όσο καλύτερα γίνεται το επόμενο παιχνίδι για να επιστρέψουμε στις νίκες στην έδρα μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht