ΣΚΑΡΙΝΟΥ: 'Παραδόθηκε' στις φλόγες εξοχική κατοικία

ΣΚΑΡΙΝΟΥ: 'Παραδόθηκε' στις φλόγες εξοχική κατοικία

Στις φλόγες τυλίχθηκε εξοχική κατοικία στον δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων.

Η ώρα 14.34 το μεσημέρι της Κυριακής 18/2 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μικρή εξοχική κατοικία στον δρόμο Σκαρίνου - Λευκάρων.

Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.15.

Η κατοικία και ο εξοπλισμός της υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Δεν υπήρχε κανείς στην κατοικία την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από σύστημα λειτουργίας ψυγείου.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Τρίτη 20/2 σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE