ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Του έστειλαν ‘μήνυμα’ καίγοντας του τα οχήματα

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Του έστειλαν ‘μήνυμα’ καίγοντας του τα οχήματα

Σε εμπρησμό οφείλεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/02) σε δυο οχήματα ενοικιάσεως.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 02.58 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/02) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δυο οχήματα ενοικιάσεως μάρκας VW POLO  στην Λεωφ. Στροβόλου .

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ΄Λοχία Σπύρου Τταντή ‘ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ώρα 03.14.

Τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Από την πυρκαγιά  υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE