ΠΑΦΟΣ: Ήρθε Πακιστανός και θα έφευγε... Βούλγαρος

ΠΑΦΟΣ: Ήρθε Πακιστανός και θα έφευγε... Βούλγαρος

Περίπτωση πλαστοπροσωπίας εξετάζει η Αστυνομία σχετικά με 38χρονο Πακιστανό που συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με τη Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος»), άτομο εμφανίστηκε για αναχώρηση από την Πάφο έχοντας στην κατοχή του πλαστά έγγραφα.

Ο πακιστανικής καταγωγής που το έπαιζε Βούλγαρος, ήθελε να αναχωρήσει για το Λονδίνο με πλαστή ταυτότητα.

Ανακρινόμενος παραδέχθηκε ότι είναι από το Πακιστάν, παρέδωσε το διαβατήριό του και είπε στην Αστυνομία πως αγόρασε την πλαστή βουλγαρική ταυτότητα από άγνωστο πρόσωπο στην κατεχόμενη Λευκωσία έναντι 350 ευρώ.

Διαπιστώθηκε μετά από έρευνες ότι ο 38χρονος αφίχθηκε στην Κύπρο με άδεια φοιτητή σε κολέγιο στη Λάρνακα, ενώ εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης σχετικά με υπόθεση εικονικού γάμου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Η παραίτηση υποψηφιότητας των τριών - Οι προθέσεις  Διομήδους και τα ζητήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης

ΕΔΕΚ: Η παραίτηση υποψηφιότητας των τριών - Οι προθέσεις Διομήδους και τα ζητήματα δημοκρατικής νομιμοποίησης

Σε μια κρίσιμη περίοδο εισέρχεται η ΕΔΕΚ, μετά την παραίτηση της υποψηφιότητας των τριών- Χαννίδη, Μυριάνθους και Σολομωνίδη και την κοινή δήλωση που εξέδωσαν, στην οποία αναφέρουν ότι στηρίζουν τον Νίκο Αναστασίου, ως κοινής αποδοχής υποψήφιο Πρόεδρο. Η κίνηση αυτή, αποσκοπεί να συμβάλει στην επίτευξη του μέγιστου δυνατού βαθμού ενότητας και συσπείρωσης του κόμματος, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE