ΠΑΦΟΣ: Μαθητές έγδαραν αυτοκίνητο καθηγητή

ΠΑΦΟΣ: Μαθητές έγδαραν αυτοκίνητο καθηγητή

Σε κύκλους δυσαρεστημένων μαθητών εστιάζει τις έρευνές της η Αστυνομία σχετικά με κακόβουλη ενέργεια σε αυτοκίνητο καθηγητή στην Έμπα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες έγδαραν με αιχμηρό αντικείμενο το όχημα, ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από το Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους.

Όπως αναφέρει η Ντόρα Χριστοδούλου («Ο Φιλελεύθερος») ο καθηγητής διαπίστωσε τη ζημιά το μεσημέρι της Παρασκευής (16/2) στον χώρο στάθμευσης όταν αναχώρησε από το σχολείο.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση κλήθηκαν για ανάκριση μαθητές και άλλα άτομα, χωρίς να προκύψει κάτι εναντίον κάποιου προσώπου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Ενώπιον Υπουργικού έξι ν/σ για φορολογική μεταρρύθμιση - «Ενισχύουμε τη μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας»

Την ελπίδα η Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει την πρόταση της Κυβέρνησης για τη φορολογική μεταρρύθμιση, για την οποία σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνει σχετικό νομοσχέδιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE