«Αύριο στο Μακάρειο κρίνεται η χρονιά»

«Αύριο στο Μακάρειο κρίνεται η χρονιά»

Με μήνυμα της στα social media, η «Θύρα 9» απευθύνει κάλεσμα για τον αυριανό κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τη Δόξα, όπου όπως αναφέρει, κρίνεται η χρονιά.

Αναλυτικά:

«Αφήνουμε δουλειές, οικογένειες και υποχρεώσεις και στεκόμαστε στο πλευρό της Βασίλισσας.

Αύριο στις 17.00 στο Μακάρειο κρίνεται η χρονιά, όσοι μπορούν επιβάλλεται να έρθουν πιο νωρίς για να στήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να πάρουμε την πρόκριση.

Εισιτήρια στον Κεντρικό.
ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE