ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι πρώτες αντιδράσεις των εκπροσώπων Τύπου των ομάδων μετά την κλήρωση (δηλώσεις)

Οι πρώτες αντιδράσεις των εκπροσώπων Τύπου των ομάδων μετά την κλήρωση (δηλώσεις)

Δείτε τι δήλωσαν στα ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των ομάδων που ήταν στην κληρωτίδα, για τη σημερινή (20/02) κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι πρώτες αντιδράσεις του μετά την κλήρωση:

Δημήτρης Λάζος (Εκπρόσωπος Τύπου Νέας Σαλαμίνας): «Να εξασφαλίσουμε πρώτα την πρόκριση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά να επικεντρωθούμε στην επόμενη φάση. Η κλήρωση δεν μας χαμογέλασε, όμως θα παλέψουμε και θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Πρώτα όμως πρέπει να κερδίσουμε την Αλκή και μετά να κοιτάξουμε το κύπελλο».

Κυριάκος Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου ΑΕΚ): «Δεν το κρύβουμε ότι έχουμε ευνοηθεί, με βάση το γεγονός ότι κληρωθήκαμε με μία ομάδα της Β΄ Κατηγορίας. Θα το δούμε αυτό το παιχνίδι όμως όταν έρθει η ώρα. Είμαστε το φαβορί, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και δεν έχουμε προκριθεί από την κλήρωση. Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος στο θεσμό του κυπέλλου και δεν το κρύβουμε».

Ανδρέας Δημητρίου (Εκπρόσωπος Τύπου Ομόνοιας): «Εκκρεμεί για εμάς η υπόθεση πρόκριση απέναντι στη Δόξα, γι΄ αυτό και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο. Δυστυχώς κάναμε σοβαρά λάθη στο πρώτο παιχνίδι τα οποία πληρώσαμε και καλούμαστε αύριο να τα διορθώσουμε.

Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας έχει την ικανότητα και τις εμπειρίες για να ανατρέψει το σκορ και να περάσει στον επόμενο γύρο. Πρέπει επίσης να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμού και έχουν περιοριστεί οι επιλογές για την ενδεκάδα».

Σάββας Πηλακούτας (Εκπρόσωπος Τύπου Ανόρθωσης): «Μένει ακόμη ένα παιχνίδι για να γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας, αλλά θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα ο Απόλλωνας θα βρει τον τρόπο για να προκριθεί απέναντι στον Οθέλλο. Θα περιμένουμε μία εβδομάδα ακόμα για να μάθουμε τον αντίπαλο μας, όμως θεωρώ ότι θα βρει τον τρόπο ο Απόλλωνας για να προκριθεί. Σκεφτόμαστε τώρα το ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο οποίο θέλουμε μόνο τη νίκη. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να φθάσουμε στη νίκη».

 

Φανούριος Κωνσταντίνου (Εκπρόσωπος Τύπου Απόλλωνα): «Πρώτα πρέπει να περάσουμε τον Οθέλλο. Έχουμε τις πιθανότητες μας και δεν αποποιούμαστε τον τίτλο του φαβορί. Αν τα καταφέρουμε να προκριθούμε, τότε θα στρέψουμε την προσοχή μας στην Ανόρθωση. Ως Απόλλωνας, είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα. Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε ποτέ την τύχη να κληρωθούμε με θεωρητικά αδύναμες ομάδες σε αυτές τις φάσεις. Είναι δύο 90λεπτα και είναι 50-50 η πρόκριση. Σκεφτόμαστε τώρα το παιχνίδι με τον Εθνικό, όπου πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top