Υπονοούμενα Ευριπίδου για φινάλε του 'Όλα Για Σένα' - VIDEO

Υπονοούμενα Ευριπίδου για φινάλε του 'Όλα Για Σένα' - VIDEO

Τα υπονοούμενα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου για φινάλε του ''Όλα Για Σένα" δεν άφησαν ανεπηρέαστους τους συνεργάτες της. 

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, κλήρωσε το πακέτο γάμου που προσφέρει η εκπομπή. 

Η χαρά της τηλεθεάτριας ήταν μεγάλη, με την οποία επικοινώνησε η εκπομπή και της αποκάλυψαν ότι μαζί θα κάνουν βήμα προς βήμα τις ετοιμασίες του γάμου της και τις πρόβες, μαζί με τους καταξιωμένους επαγγελματίες. 

Με το πέρας της τηλεφωνικής επικοινωνίας, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μιλώντας με τους συνεργάτες της είπε ότι δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουν να βρεθούν στον γάμο, μιας και ο γάμος είναι τον Οκτώβριο του 2018 και η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται τον Ιούλιο.

Τότε η πανελίστρια της εκπομπής, Χριστιάνα Αντωνίου της είπε: "Να μαστε καλά και του χρόνου να το δείξουμε... Εξαπόλυσες μας το... έτσι... Να ποσιερατήσουμε δηλαδή;"


Με την οικοδέσποινα να λέει γελώντας:''Θα δούμε...".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=QlYVGWlfUlU

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE