Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου

Εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, από τις 8.30π.μ. μέχρι και τις 3μ.μ. της Τετάρτης 21/2, εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας Πισσουρίου, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείσει για την τροχαία κίνηση η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου στη γέφυρα Πισσουρίου, σε τμήμα μήκους 1χλμ. περίπου. 

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση που θα τοποθετηθεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE