ΚΛΟΠΗ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και 40χρονος Ελληνοκύπριος

ΚΛΟΠΗ ΑΡΜΑΤΟΣ ΜΑΧΗΣ: Στα χέρια της Αστυνομίας και 40χρονος Ελληνοκύπριος

Σε δεύτερη σύλληψη σχετικά  με το πρωτάκουστο περιστατικό που σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Ορούντας της Λευκωσίας, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μετά την σύλληψη 48χρονου Ελληνοκύπριου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου, επίσης Ελληνοκύπριου, για την υπόθεση κλοπής εξαρτημάτων από άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς σε στρατόπεδο στην περιοχή της Ορούντας.

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 16/2  συνελήφθη ο 48χρονος ύποπτος, ο οποίος είναι κάτοικος της επαρχίας Λευκωσίας. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση στο σταθμό Αστρομερίτη και οδηγήθηκε την Τρίτη (20/02) ενώπιον του δικαστηρίου, όπου ανανεώθηκε το διάταγμα προσωποκράτησής του.

Λίγες ώρες αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε και το δεύτερο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE