ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παραλίγο εμπρησμός κατοικίας από μια... πολυθρόνα

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Παραλίγο εμπρησμός κατοικίας από μια... πολυθρόνα

Από κακόβουλη ενέργεια φαίνεται να τέθηκε πυρκαγιά σε πολυθρόνα που βρισκόταν σε βεράντα κατοικίας 69χρονου στο Παραλίμνι.

Η πυρκαγιά, που τέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/2) έγινε αντιληπτή από ένοικους της κατοικίας και κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Κατασβήστηκε πριν επεκταθεί στο εσωτερικό της κατοικίας, ωστόσο καταστράφηκε η πολυθρόνα και προκλήθηκαν ζημιές στους εξωτερικούς τοίχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εξετάσεις φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα η πυρκαγιά, καθώς τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες

Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.

BEST OF TOTHEMAONLINE