ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαιτητής δέχτηκε απειλές από παράγοντες και ποδοσφαιριστές - Ζήτησε προστασία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαιτητής δέχτηκε απειλές από παράγοντες και ποδοσφαιριστές - Ζήτησε προστασία

Προστασία και όχι διερεύνηση ζήτησε διαιτητής που κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές από παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδας το βράδυ της Τετάρτης (21/2).

Ο διαιτητής ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν γνωρίζει από ποια άτομα προήλθαν οι απειλές, που αφορούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Έδωσε γραπτή κατάθεση, ενώ σημείωσε ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά προστασία της οικογένειας και της κατοικίας του που είναι στην Πάφο.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE