ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαιτητής δέχτηκε απειλές από παράγοντες και ποδοσφαιριστές - Ζήτησε προστασία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαιτητής δέχτηκε απειλές από παράγοντες και ποδοσφαιριστές - Ζήτησε προστασία

Προστασία και όχι διερεύνηση ζήτησε διαιτητής που κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλές από παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδας το βράδυ της Τετάρτης (21/2).

Ο διαιτητής ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν γνωρίζει από ποια άτομα προήλθαν οι απειλές, που αφορούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Έδωσε γραπτή κατάθεση, ενώ σημείωσε ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά προστασία της οικογένειας και της κατοικίας του που είναι στην Πάφο.

Ι.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE