ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται ο 31χρονος Δημήτρης - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται ο 31χρονος Δημήτρης - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί πρόσωπο σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, δύο διαρρήξεων κτιρίων και κλοπής, δύο διαρρήξεων κτιρίων με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ του μηνός Μαρτίου, 2014 και της 10 Φεβρουαρίου, 2018, στην Λευκωσία.

Ο καταζητούμενος ονομάζεται ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΕΝΙΔΗΣ, και είναι ηλικίας 31 ετών, έτος γέννησης 1986.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222, ή με τον τηλεφωνικό αριθμό 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE