Κινητοποίηση στην κυπριακή ΑΟΖ- Απείλησαν να βυθίσουν το Saipem- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κινητοποίηση στην κυπριακή ΑΟΖ- Απείλησαν να βυθίσουν το Saipem- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοντά στο στόχο Σουπιά πλησίασε το γεωτρύπανο της ΕΝΙ το πρωί της Παρασκευής (23/2), με τουρκικά πλοία να παρεμποδίζουν το Saipem12000, αναγκάζοντας το να απομακρυνθεί από τη περιοχή.

Συγκεκριμένα, στις 8 το πρωί, ο καπετάνιος ανέβασε άγκυρες επιχειρώντας μανούβρες, με στόχο να πλησιάσει το στόχο Σουπιά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να δέχθηκε απειλές ότι οι Τούρκοι θα βυθίσουν το πλοίο.

Πάντως, μέχρι και τις 11:45, το Saipem 12000 επέστρεψε κοντά στην αρχική του θέση και όπως φαίνεται αυτή ήταν μια τελευταία προσπάθεια πριν ξεκινήσει για το Μαρόκο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE