ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Καταδιωκόταν από την Αστυνομία ο οδηγός – Έτρεχε να κρυφτεί

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Καταδιωκόταν από την Αστυνομία ο οδηγός – Έτρεχε να κρυφτεί

Με τέσσερα οχήματα συγκρούστηκε οδηγός στην λεωφόρο Ακροπόλεως, λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2, μετά από καταδίωξη του από την Αστυνομία.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2, όταν οδηγός συγκρούστηκε με τέσσερα οχήματα τα οποία ανάμεναν στα φώτα τροχαίας στην Αραδίππου και εγκατέλειψε.

Ο οδηγός, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί και στην προσπάθειά του να ξεφύγει, έχασε τον έλεγχο του οχήματός συγκρούστηκε με τα άλλα οχήματα.

Μετά την σύγκρουση, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Στο σημείο, λόγω του τροχαίου, σημειώθηκε πυκνή τροχαία κίνηση.

Σημειώνεται ότι εναντίον του οδηγού, διερευνάται αν εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE