Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διπλό χειρουργείο του Ηλία Βρεττού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το διπλό χειρουργείο του Ηλία Βρεττού

Επιτυχημένη ήταν η πρώτη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ο Ηλίας Βρεττός μετά το ατύχημά του.

Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στον μηρό και τον βραχίονα, στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου και νοσηλεύεται.

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη επέμβαση στο μηρό και στο βραχίονα . Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και δεν υπήρχε καμία αιμορραγία. Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πρέβεζας που είναι ο ηγέτης αυτού του εγχειρήματος ότι πήγαν όλα πολύ καλά και παίρνουμε δύναμη για το δεύτερο χειρουργείο που θα γίνει στη λεκάνη τη Δευτέρα. Το πρωί πριν μπει στο χειρουργείο ο Ηλίας ήταν πολύ αισιόδοξος και τώρα δικαιώνεται», δήλωσε στις κάμερες ο μάνατζερ του.

«Το χειρουργείο ξεκίνησε 13.45 και κράτησε δυο ώρες περίπου. Ο μηρούς ήταν πιο δύσκολος και από τη στιγμή που μας είπαν ότι πήγε πολύ καλά ο μηρός ήμασταν πολύ αισιόδοξοι για το βραχίονα. Ολα πήγαν καλά», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραγιάνης.

Τη Δευτέρα (26/02), ο τραγουδιστής θα χειρουργηθεί στη λεκάνη, που είναι και η πιο σοβαρή επέμβαση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE