ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ-ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Επεκτείνονται οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ-ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Επεκτείνονται οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει για 3η μέρα τις εξετάσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης του τραυματισμού της 46xρονης Petrana Mihailova Milkova που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2) θανάσιμα τραυματισμένη σε γεωργική περιοχή της Γεροσκήπου πλησίον του Δημοτικού σταδίου της Γεροσκήπου και κοντά στην τουριστική περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι έρευνες και σήμερα (24/2) επεκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή που εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα και που όπως διαφάνηκε κινήθηκε τις τελευταίες ώρες πριν το τραυματισμό της με στόχο την εξεύρεση εργασίας.

Η Αστυνομία σε έρευνες που διεξήγαγε στην τουριστική περιοχή της Γεροσκήπου εντόπισε εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που κατέγραψαν την γυναίκα να αναζητεί εργασία σε διάφορες τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Η τελευταία καταγραφή ήταν στις 11:10 το πρωί ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πολίτη που δραστηριοποιείται στο μέρος.

Η Αστυνομία διεξάγει επίσης εντατικές έρευνες και στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για γεωργικές εργασίες σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε η γυναίκα αφού στο μέρος υπάρχουν φυτείες με καλλιέργειες πατατών.

Στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζεται η προσέλευση προσώπων που δραστηριοποιούνται πλησίον του σημείου που εντοπίστηκε η 46χρονη για κατάθεση ενώ το βράδυ της Πέμπτης κατέθεσε και ο σύντροφός της Ιvan Ivanov.

Στο μεταξύ έκκληση για βοήθεια απηύθυνε ο Ιvan Ivanov σύντροφος της 46xρονης Petrana Mihailova Milkova για να μπορέσει να την μεταφέρει στη χώρα τους τη Βουλγαρία και να διευθετήσει τις διαδικασίες ταφής της.

Ο Ιvanov, επίσης 46 ετών, ανέφερε ότι μόλις πριν από λίγες μέρες ημέρες είχαν φθάσει στην Κύπρο με σκοπό την εξεύρεση εργασίας και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Αναφερόμενος στα γεγονότα είπε πως το πρωί της Πέμπτης είχε μεταβεί στα φυτώρια για τα εργαστεί μετά την πρόσφατη εργοδότησή του και η σύντροφος του, του ανέφερε πως γύρω στις 10:00 - 11:00 το πρωί θα έβγαινε από το υποστατικό που διέμεναν για εξεύρεση εργασίας. Το απόγευμα ωστόσο η Αστυνομία του τηλεφώνησε και του είπε τί ακριβώς είχε συμβεί.

Εξάλλου ο θάνατος της 46χρονης σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησαν επί της σορού της οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία πολυτραυματισμού που πιθανόν προκλήθηκε από γεωργικό μηχάνημα.

Η Petrana Mihailova Milkova καταλείπει μία κόρη που διαμένει στην Γερμανία και ένα γιο που διαμένει στη Βουλγαρία που έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE