ΜΕΝΝΟΓΕΙΑ: Καταγγελία για επίθεση από Ειδική Αστυνομικό – Κατέδειξε γυναίκα από το Καμερούν

ΜΕΝΝΟΓΕΙΑ: Καταγγελία για επίθεση από Ειδική Αστυνομικό – Κατέδειξε γυναίκα από το Καμερούν

Γυναίκα Ειδική Αστυνομικός που υπηρετεί στο Χώρο Κράτησης Μεταναστών στη Μεννόγεια κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από γυναίκα κρατούμενη από το Καμερούν.

Η καταγγελία έγινε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής (23/2) στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου. Η Αστυνομικός κατήγγειλε ότι κρατούμενη από το Καμερούν έσπρωξε την Αστυνομικό βίαια, όπως η ίδια ανέφερε στην καταγγελία της.

Το επεισόδιο διαδραματίστηκε στη γυναικεία πτέρυγα των κρατητηρίων. Σύμφωνα με την καταγγελία της Αστυνομικού, στις 8 το βράδυ, γυναίκα από το Καμερούν, κινήθηκε προς το μέρος της και άσκησε πίεση εναντίον της, με τη δύναμη του κορμιού της.

Παρενέβησαν άλλα δύο μέλη της Αστυνομίας και το επεισόδιο έληξε. Σύμφωνα με την καταγγελία της Αστυνομικού δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Η κρατούμενη από το Καμερούν συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε δωμάτιο απομόνωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE