Το «πικρό» σκίτσο του Αρκά για την φυγή των νέων στο εξωτερικό

Το «πικρό» σκίτσο του Αρκά για την φυγή των νέων στο εξωτερικό

Την πικρή πραγματικότητα της φυγής των νέων Ελλήνων προς αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό σχολίασε ο Αρκάς σε ένα από τα τελευταία του σκίτσα που αναρτήθηκαν στη σελίδα του στο Facebook.

Το συγκεκριμένο φυσικά θα μπορούσε να ισχύει και για την Κύπρο αφού νέοι Κύπριοι φεύγουν συνεχώς στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο πρωταγωνιστής του σκίτσου αρχικά εξομολογείται ότι «δούλεψα, κουράστηκα, αλλά κατάφερα να μεγαλώσω και να σπουδάσω δύο παιδιά!».

Και στη συνέχεια προσθέτει με νόημα: Και τώρα πια μπορώ να τα κοιτάξω στα μάτια! Μέσω Skype!

Δείτε το σκίτσο που αναρτήθηκε στο Facebook:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE