ΚΥΠΡΟΣ: Κύκλωμα εμπορίας προσώπων πίσω από τα σίδερα

ΚΥΠΡΟΣ: Κύκλωμα εμπορίας προσώπων πίσω από τα σίδερα

Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για υπόθεση εμπορίας προσώπων.

Η Αστυνομία όπως δηλώνει σε ανακοίνωση της διερευνά υπόθεση σε σχέση με αδικήματα 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Συνομωσίας προς καταδολίευση, 3. Συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, 4. Εμπορίας ενήλικων προσώπων, 5. Υποκίνησης, συνέργειας και απόπειρας διάπραξης αδικημάτων εμπορίας προσώπων, 6. Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, 7. Τέλεσης εικονικού γάμου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (23/2) βάσει δικαστικού εντάλματος, καθώς επίσης και άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 50 και 29 χρόνων αντίστοιχα, τα οποία συνελήφθησαν σήμερα (24/2) βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής του.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE