ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέτυχε τον στόχο του ο βομβιστής των δικαστηρίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέτυχε τον στόχο του ο βομβιστής των δικαστηρίων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αν ο στόχος του δράστη της επίθεσης στην αίθουσα των Επαρχιακών Δικαστηρίων Λευκωσίας, ήταν να αναβληθεί η εκδικαση των υποθέσεων εντός της ημέρας, τότε μπορούμε να πούμε ότι τον πέτυχε.

Όπως ανέφερε και ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνάς Νικολάου σε δημόσιες τοποθετήσεις του, οι ποινικές υποθέσεις που ήταν ορισμένες για τη Δευτέρα (26/02) αναβάλλονται.

Και είναι λογικό, αφού στο σημείο γίνονται εξετάσεις από τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας και κατά συνέπεια δεν μπορεί να δοθεί πρόσβαση σε οποιονδήποτε.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν μετά από τις 02:30 τα ξημερώματα (26/02) στο κτήριο όπου εκδικάζονται ποινικές υποθέσεις και συγκεκριμένα στον 1ο όροφο, στην αίθουσα τεκμηρίων.

Σύμφωνα με μαρτυρία, πριν να ξεσπάσει η φωτιά ακούστηκε ισχυρή έκρηξη.

Πάντως, το περιστατικό φανερώνει και τη γύμνια της Πολιτείας σε θέματα ασφαλείας. Στον χώρο δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, δηλαδή κάμερες που θα μπορούσαν να καταγράψουν ύποπτες δραστηριότητες στον χώρο των δικαστηρίων, ούτε επαρκής φύλαξη.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE