Το 1εκ. ευρώ που «κέρδισε» ο Απόλλωνας από Φον Χέιζεν

Το 1εκ. ευρώ που «κέρδισε» ο Απόλλωνας από Φον Χέιζεν

Τον Φον Χέιζεν οι οπαδοί του Απόλλωνα τον θυμούνται αρκετά καλά, καθώς ο Γερμανός διετέλεσε προπονητής στους «κυανόλευκους».

Στην συζήτηση που είχαν στο στούντιο του Super Sport Fm (104.0) ο Κώστας Μαλέκκος με τον φιλοξενούμενο του, ο οποίος ήταν ο Φρίξος Σαββίδης, έπεσε κουβέντα και για τον πρώην προπονητή των «κυανολεύκων».

Ο κ. Σαββίδης αποκάλυψε ότι πήγε ο Φον Χέιζεν πήγε μέσω της ΟΥΕΦΑ να ζητήσει 1εκ. ευρώ μετά την αποδέσμευση του από τον Απόλλωνα και… όχι μόνο έχασε την δίκη από τους δικηγόρους του Λεμεσιανού συλλόγου, κλήθηκε να πληρώσει ο ίδιος στο τέλος 1εκ.ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.