Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Ελληνοκύπριος μετέβη την Τρίτη 27/2 στο Δάσος της Πάφου με φιλικό του πρόσωπο του από τη Συρία ηλικίας 23 ετών, στο πλαίσιο εξόρμησης τους στην περιοχή του Κύκκου, και ακολούθως στην περιοχή Γεφύρια του Δάσους Παναγιάς.
Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος απομακρύνθηκε από τον 23χρονο και όταν επέστρεψε στο μέρος που τον είχε αφήσει αυτός έλειπε με το όχημά του.
Για αρκετή ώρα τον αναζήτησε χωρίς όμως αποτέλεσμα. '
Ετσι, μετέβη πεζός στον αστυνομικό σταθμό της Παναγιάς όπου κατήγγειλε τον 23χρονο ως ελλείπον πρόσωπο.
Ο 23χρονος αναζητήθηκε από περίπολο της Αστυνομίας και στις 03:30 τα ξημερώματα εντοπίστηκε στην δασική περιοχή Καναβιούς.
Ο 23χρονος είναι καλά στην υγεία του.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις