Στα ροζ η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου στην τελετή εγκατάστασης του πατερα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα ροζ η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου στην τελετή εγκατάστασης του πατερα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την τελετή εγκατάστασης του επανεκλεγέντα Προέδρου, η κόρη του, Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου. 

Πραγματοποιείται το πρωί της Τετάρτης 28/2 στη Βουλή των Αντιπροσώπων η τελετή εγκατάστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Στην τελετή έδωσαν το ''παρών'' τους Υπουργοί, βουλευτές, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, πολιτικοί αρχηγοί και οι πλείστοι των αξιωματούχων του κράτους.

Μαζί με την οικογένειά της, τον σύζυγο και τα δύο της παιδιά, βρέθηκε στην τελετή και η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου. 

Η μεγάλη κόρη του Νίκου Αναστασιάδη έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένη στα ροζ, φορώντας σαν πολύτιμο κόσμημα το πλατύ της χαμόγελο. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την εμφάνιση της Έλσας στην τελετή εγκατάστασης του Νίκου Αναστασιάδη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE