'Επαναστάτης' ο Δήμαρχος Πάφου - Πήγε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας

'Επαναστάτης' ο Δήμαρχος Πάφου - Πήγε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στην προσπάθεια του να μεταβεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Βουλής προσπάθησε να περάσει μέσα από τα κάγκελα που βρίσκονταν για προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Κατά τη διάρκεια της νενομισμένης διαβεβαίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων, πραγματοποιείτο και μια εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώσεων για την προστασία της θαλάσσιας περιοχής του Ακάμα, αλλά και του φυσικού πλούτου ολόκληρης της Κύπρου. Αυτή η έκδήλωση λάμβανε χώραν λίγα μέτρα μακριά από την Βουλή.

Ο Δήμαρχος Πάφου μάλλον δεν γνώριζε για την διαμαρτυρία και ερχόμενος πεζός, βλέποντας ότι ο δρόμος περιφράχθηκε με κάγκελα της Αστυνομίας, προσπάθησε να τα ανοίξει και να περάσει από εκεί αγνοώντας ότι στα 20 μέτρα υπήρχε περιφρούρηση από μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Όλο αυτό ευτυχώς δεν προκάλεσε πιθανή όξυνση, αφού συνεργάτης του Δημάρχου Πάφου τον προέτρεψε σχεδόν αμέσως να μεταβούν στις εγκαταστάσεις της Βουλής, μέσα από το χώρο στάθμευσης του παλιού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE