'Επαναστάτης' ο Δήμαρχος Πάφου - Πήγε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας

'Επαναστάτης' ο Δήμαρχος Πάφου - Πήγε να σπάσει τον κλοιό της Αστυνομίας

Ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος στην προσπάθεια του να μεταβεί στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Βουλής προσπάθησε να περάσει μέσα από τα κάγκελα που βρίσκονταν για προστασία του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Κατά τη διάρκεια της νενομισμένης διαβεβαίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων, πραγματοποιείτο και μια εκδήλωση διαμαρτυρίας οργανώσεων για την προστασία της θαλάσσιας περιοχής του Ακάμα, αλλά και του φυσικού πλούτου ολόκληρης της Κύπρου. Αυτή η έκδήλωση λάμβανε χώραν λίγα μέτρα μακριά από την Βουλή.

Ο Δήμαρχος Πάφου μάλλον δεν γνώριζε για την διαμαρτυρία και ερχόμενος πεζός, βλέποντας ότι ο δρόμος περιφράχθηκε με κάγκελα της Αστυνομίας, προσπάθησε να τα ανοίξει και να περάσει από εκεί αγνοώντας ότι στα 20 μέτρα υπήρχε περιφρούρηση από μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Όλο αυτό ευτυχώς δεν προκάλεσε πιθανή όξυνση, αφού συνεργάτης του Δημάρχου Πάφου τον προέτρεψε σχεδόν αμέσως να μεταβούν στις εγκαταστάσεις της Βουλής, μέσα από το χώρο στάθμευσης του παλιού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE