ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσω ταχυδρομείου το ‘deal’ – Περίμενε κάνναβη από Καναδά και Αγγλία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μέσω ταχυδρομείου το ‘deal’ – Περίμενε κάνναβη από Καναδά και Αγγλία

Υπό κράτηση τέθηκε 24χρονος μετά από διερεύνηση υπόθεσης ναρκωτικών στη Λεμεσό από την Υπηρεσία καταπολέμησης ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/3) στο ταχυδρομείο Λεμεσού, τρία πακέτα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 40 γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Τα πακέτα είχαν σταλεί από τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παραλήπτης φέρεται να ήταν 24χρονος από τη Λεμεσό.

Μιάμιση περίπου ώρα μετά, ο 24χρονος εντοπίστηκε πεζός και συνελήφθη, ενώ μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του ανευρέθηκε σπαστήρας και κάνναβη 0,1 γραμμαρίων και συνελήφθηκε.

Επίσης, στην οικία του βρέθηκε κάνναβη 72 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ειδοποιητήριο για την άφιξη των δεμάτων.

Ο 24χρονος ανακρίθηκε, έδωσε διάφορους ισχυρισμούς και επανασυνελήφθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας για να τεθεί υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE