ΙΣΡΑΗΛ: Ανάκριση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς

ΙΣΡΑΗΛ: Ανάκριση του πρωθυπουργού στο πλαίσιο υπόθεσης διαφθοράς

Η αστυνομία του Ισραήλ ανέκρινε την Παρασκευή (2/3) τον Πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου για πρώτη φορά στο πλαίσιο της υπόθεσης διαφθοράς που αφορά τη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών της χώρας, την Bezeq, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Bezeq Telecom προσέφεραν θετική κάλυψη στον Νετανιάχου και στη σύζυγό του Σάρα μέσω ενός ιστότοπου που ελέγχουν, με αντάλλαγμα την ευνοϊκή αντιμετώπιση από την υπηρεσία ελέγχου τηλεπικοινωνιών.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός φέρεται να εμπλέκεται σε δύο ακόμη υποθέσεις διαφθοράς, όμως αρνείται ότι έχει κάνει κάτι παράνομο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE