ΤΟΥΡΚΙΑ: Βαρύ πένθος στη χώρα - Οκτώ Τούρκοι νεκροί στο Αφρίν

ΤΟΥΡΚΙΑ: Βαρύ πένθος στη χώρα - Οκτώ Τούρκοι νεκροί στο Αφρίν

Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 13 τραυματίστηκαν χθες το βράδυ κατά την επιχείρηση του τουρκικού στρατού στο Άφριν βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την Τουρκία καθώς είναι η πρώτη φορά που χάνονται μαζικά τόσοι Τούρκοι στρατιώτες κατά την επιχείρηση Κλάδος Ελαίας.

Σε ανακοίνωση τους οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις εύχονται “ο Αλλάχ να αναπαύσει την ψυχή των ηρώων, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στην επίθεση προκαλώντας μας βαθιά θλίψη και πόνο”.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται σε περιοδεία στην Αφρική, ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από τον αρχηγό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων Χουλουσί Ακάρ και τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Ανακοίνωση της τουρκικής προεδρίας αναφέρει ότι «ο πρόεδρος Ερντογάν εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το άδικο χαμό των στρατιωτών μας και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς των στρατιωτών, καθώς και ταχεία ανάρρωση στους τραυματισμένους στρατιώτες».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE