ΠΑΦΟΣ: 24χρονη κατήγγειλε βιασμό της από άντρα που γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο

ΠΑΦΟΣ: 24χρονη κατήγγειλε βιασμό της από άντρα που γνώρισε σε νυχτερινό κέντρο

Υπόθεση βιασμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, ύστερα από καταγγελία 24χρονης Αγγλίδας. Για την υπόθεση, η Αστυνομία καταζητεί ένα άτομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 24χρονη, που είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, ανέφερε ότι γύρω στις 03:30 την Παρασκευή 2/3, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κάτω Πάφο, γνώρισε άνδρα ηλικίας 20 με 25 ετών.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, γύρω στις 04:45 αποχώρησαν από τη δισκοθήκη και μετέβησαν σε ανοικτό χώρο πίσω από τη δισκοθήκη, όπου ήρθε σε συνουσία μαζί της χωρίς τη θέληση της.

Η 24χρονη αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο ύποπτος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75 περίπου, με κοντά καστανόξανθα μαλλιά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία για 30 ημέρες υπό όρους συμφώνησαν οι ΗΠΑ με το Κίεβο - Αναμένεται η ρωσική απάντηση

Οι ΗΠΑ τερματίζουν την διακοπή στην ανταλλαγή πληροφοριών με την Ουκρανία και θα επαναλάβουν τη βοήθεια στον τομέα της ασφάλειας, έγινε γνωστό από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μετά τη συνάντηση με την ουκρανική αντιπροσωπεία στη Σαουδική Αραβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE