'Οι γονείς του Οικονομόπουλου δεν θέλουν την Αραβανή' - Η απάντηση της παρουσιάστριας

'Οι γονείς του Οικονομόπουλου δεν θέλουν την Αραβανή' - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ευαγγελία Αραβανή στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο και στον Νίκο Γεωργιάδη.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πορεία του Dancing With The Stars και για τις αλλαγές που γίνονται στο show. Ωστόσο, η κουβέντα οδηγήθηκε και στην προσωπική της ζωή, συγκεκριμένα στον σύντροφο της Νίκο Οικονομόπουλο. Η Ευαγγελία μιλώντας για την σχέση της, αποκάλυψε πως πρόσφατα διάβασε ένα δημοσίευμα επιστημονικής φαντασίας, το οποίο αφορούσε τους γονείς του συντρόφου της.

«Έχω διαβάσει για τη σχέση μου σενάρια επιστημονικής φαντασίας, με τα οποία πραγματικά γελάω. Είδα κάπου ότι οι γονείς του Νίκου είπαν “χώρισέ” την. Εκεί ήταν που γέλασα. Η πλευρά του Νίκου τα αντιμετωπίζει με την ίδια ψυχραιμία. Γιατί να μην τα αντιμετωπίζει. Δεν είναι εκτός χώρου», είπε.

Από Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE