ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κούρδος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές – Πετάχτηκε από τα τείχη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κούρδος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές – Πετάχτηκε από τα τείχη

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (3/3), όταν άγνωστος άντρας προσπάθησε να φτάσει στις ελεύθερες περιοχές, περνώντας πάνω από τα τείχη στην Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όταν ο άντρας αποπειράθηκε να φτάσει στις ελεύθερες περιοχές, έγινε αντιληπτός από αστυνομικό, ο οποίος αμέσως τον συνέλαβε και τον μετέφερε σε Αστυνομικό Σταθμό.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο οδόφραγμα Λήδρα Πάλας, όταν ο εν λόγω άντρας προσπάθησε να μπει στις ελεύθερες περιοχές κατεβαίνοντας με ένα σχοινί από τα τείχη.

Ο άντρας, φαίνεται να είναι κουρδικής καταγωγής.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.