Συγκινεί η μητέρας της Άντρης Καραντώνη για τον Κωνσταντίνο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί η μητέρας της Άντρης Καραντώνη για τον Κωνσταντίνο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Άντρη Καραντώνη έχει αναφερθεί πολλές φορές στον αδερφό της Κωνσταντίνο, αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση τους. Η ίδια πολλές φορές δηλώσει ότι αν και μεγαλύτερος τον έχει μεγαλώσει και τον προσέχει πολύ, αφού ο Κωνσταντίνος έχει αυτισμό.

Ο δικός της ήρωας έχει τα γενέθλια του στις 3 Μαρτίου, γίνεται 30 χρονών, και η μητέρα τους ήθελε να μοιραστεί με τον κόσμο τα συναισθήματά της, αλλά και το πώς βιώνουν κάθε χρόνο την μέρα των γενεθλίων του.

Τα λόγια της συγκλονιστικά και γεμάτα αγάπη…

Διαβάστε όσα έγραψε η μητέρα της Άντρης Καραντώνη, στο Lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE