Βούιξε ο τόπος! Κύπριος επώνυμος γίνεται πρώτη φορά πατέρας - VIDEO

Βούιξε ο τόπος! Κύπριος επώνυμος γίνεται πρώτη φορά πατέρας - VIDEO

Το πρώτο του παιδί φαίνεται να περιμένει ο Κύπριος τραγουδιστής, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κύπρια σύντροφός του, βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο και την Κύπρια σύντροφό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Η εκπομπή της Φαίη Σκορδά επικοινώνησε με τον Κύπριο τραγουδιστή, ο οποίος ούτε διέψευσε αλλά ούτε επιβεβαίωσε την φήμες.

Να σημειωθεί ότι η σχέση του τραγουδιστή με την μελαχρινή σύντροφό του έγινε γνωστή στις αρχές του 2017.   

Όλο αυτόν τον καιρό οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους.

https://www.youtube.com/watch?v=ljVRjzuscGQ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Στιούαρτ: Εμπόδιο για τη λύση ότι «οι δύο κοινότητες ζουν στα δικά τους δωμάτια αντήχησης»

Ο απερχόμενος Ειδικός Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης, Κόλιν Στιούαρτ, εξέφρασε την άποψη πως το θεμελιώδες εμπόδιο στην επίλυση του Κυπριακού είναι το γεγονός ότι και οι δύο κοινότητες παραμένουν εγκλωβισμένες στα δικά τους αφηγήματα, καθώς, σύμφωνα με τον Καναδό διπλωμάτη που αφυπηρετεί από τις τάξεις των ΗΕ, κάθε πλευρά ερμηνεύει τα γεγονότα μέσα από το πρίσμα της δικής της ιστορικής θυματοποίησης, γεγονός που - κατά τον ίδιο - οδηγεί σε αδιαλλαξία και αποτρέπει την εξεύρεση κοινού εδάφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE