Από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα η κηδεία του Κουτσοκούμνη

Από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα η κηδεία του Κουτσοκούμνη

Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες θα πουν την Πέμπτη 8 Μαρτίου, στον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κώστα Κουτσοκούμνη, το τελευταίο αντίο, ο οποίος απεβίωσε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (5/3).

Ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, αναφέρει ότι η κηδεία του Προέδρου, θα τελεστεί την Πέμπτη (8/3) η ώρα 14:30 από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιάς και η ταφή θα γίνει στο νέο Κοιμητήριο Αγλαντζιάς.

Την Τρίτη (6/3) η ΚΟΠ θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE