Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κώστας Κουτσοκούμνης - Βαρύ κλίμα στην Ευαγγελίστρια

Απεβίωσε ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κώστας Κουτσοκούμνης - Βαρύ κλίμα στην Ευαγγελίστρια

Απεβίωσε γύρω στις 19:00 (05/03) ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κώστας Κουτσοκούμνης.

Το κορυφαίο διοικητικό στέλεχος του κυπριακού ποδοσφαίρου έδινε τον τελευταίο καιρό αξιοπρεπώς μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο, στο τέλος νικήθηκε.

Ο Κώστας Κουτσοκούμνης που πρόσφατα είχε χάσει την κόρη του, επίσης από καρκίνο, νοσηλευόταν στην κλινική 'Ευαγγελίστρια'.

Εκτός από οικεία του πρόσωπα στο εν λόγω νοσηλευτήριο βρίσκονται αυτή τη στιγμή στενοί του συνεργάτες στην ΚΟΠ, όπως ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας.

Για το δυσάρεστο συμβάν ενημερώθηκε το ThemaOnline από επίσημη πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.