ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεκατέσσερις διαρρήξεις και ένας εμπρησμός - Καταζητούνται ακόμη δυο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεκατέσσερις διαρρήξεις και ένας εμπρησμός - Καταζητούνται ακόμη δυο

Ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν την Δευτέρα (5/3) τρία πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου (3/2), για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων, κλοπών καθώς και για υπόθεση εμπρησμού.

Οι τρεις κρατούμενοι για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, καθώς και για μία υπόθεση εμπρησμού, παρουσιάστηκαν την Δευτέρα ενόπιων του Δικαστηρίου, το οποίο αποφάσισε όπως παραμείνουν υπόδικοι μέχρι την Τετάρτη (7/3), όταν και θα αποφασιστεί αν θα αφεθούν ελεύθεροι ή όχι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις, συνελήφθησαν μαζί με πέντε άλλα άτομα μετά από επιχείρηση του Τμήματος Ανιχνεύσως Εγκλημάτων στην Λεμεσό το πρωί του Σαββάτου (3/2), μετά από αξιολόγηση πληροφοριών.

Τα μέλη της Αστυνομίας, διεξήγαγαν έρευνες σε δύο διαμερίσματα, στα οποία ανευρέθηκε περιουσία όπως, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, χρυσαφικά, χρήματα, γυναικείες τσάντες και ρολόγια.

Οι Αρχές καταζητούν ακόμη δύο πρόσωπα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στις υποθέσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top