Βαρύ πένθος στο κυπριακό ποδόσφαιρο– Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κουτσοκούμνη τα Σωματεία

Βαρύ πένθος στο κυπριακό ποδόσφαιρο– Έτσι αποχαιρέτησαν τον Κουτσοκούμνη τα Σωματεία

Το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός, το απόγευμα της Δευτέρας (05/03) ντύθηκε στα μαύρα, μετά το χαμό του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο εκλιπών τον τελευταίο καιρό έδωσε τεράστια μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο στο τέλος έχασε την «μάχη» για την ζωή.

 

Μέτα την ειδήση του χάμου του Κωστάκη Κουτσοκούμνη οι ομάδες του νησιού προχώρησαν σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις, εκφράζοντας την θλίψη τους και τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους.... Διαβάστηκε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.