Μεσίστιες οι σημαίες του ΓΣΠ για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη - 'Καλή αντάμωση με την κορούλα σου'

Μεσίστιες οι σημαίες του ΓΣΠ για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη - 'Καλή αντάμωση με την κορούλα σου'

Την θλίψη για τον χαμό του Προέδρου της ΚΟΠ, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (6/3) ο Γυμναστικός Σύλλογος 'Τα Παγκύπρια' (ΓΣΠ), εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη για τον χαμό του επί σειρά ετών μέλους του Διοικητικού του Συμβουλίου και προέδρου της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ανήκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ που υλοποίησε το όνειρο της ανέγερσης του Αθλητικού μας Κέντρου και για αυτό το λόγο είχε ανακηρυχθεί ισόβιο μέλος του ΔΣ του ΓΣΠ.

'Το έργο που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο και πολυσχιδές. Το κυπριακό ποδόσφαιρο απέκτησε κύρος στον ευρωπαϊκό χώρο, η Κυπριακή Ομοσπονδία εκσυγχρονίστηκε και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του σε μια νέα φιλοσοφία που μπόρεσε να εδραιώσει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση συμμετέχοντας στα ψηλά δώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ως μέλος της Εκτελεστικής της FIFA', αναφέρει το Δ.Σ. του ΓΣΠ.

Οι σημαίες του αθλητικού κέντρου του ΓΣΠ θα κυματίζουν μεσίστιες μέχρι την κηδεία, και το ΔΣ θα παραστεί στην κηδεία. O πρόεδρος του ΓΣΠ θα καταθέσει στεφάνι.

Ο ΓΣΠ ευχαριστεί τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για όσα πρόσφερε και όσα πέτυχε.

'Καλή αντάμωση με την κορούλα σου καλέ μας φίλε', καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΣΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE