ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελικόπτερο παρέλαβε τραυματία από γαλλικό πολεμικό πλοίο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελικόπτερο παρέλαβε τραυματία από γαλλικό πολεμικό πλοίο

Σε κινητοποίηση τέθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου 10/3 το κέντρο έρευνας και διάσωσης μετά από μήνυμα που αφορούσε τραυματισμό στρατιώτη σε πλοίο.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο «ΙΑΣΩΝΑΣ» απογειώθηκε από τη βάση του στη Λάρνακα για να μεταβεί 115 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της πόλης του Ζήνωνα και να παραλάβει τραυματία από πολεμικό πλοίο της Γαλλίας που συμμετέχει στην ειρηνευτική ομάδα του ΟΗΕ.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στη Λάρνακα όπου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γεν. Νοσοκομείο της πόλης χωρίς να είναι ακόμα γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Στέλιος Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.