ΙΡΑΝ-ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ: Κόρη πασίγνωστου Τούρκου στους επιβάτες

ΙΡΑΝ-ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ: Κόρη πασίγνωστου Τούρκου στους επιβάτες

Και οι 8 επιβάτες του ιδιωτικού αεροσκάφους, ιδιοκτησίας της τουρκικής εταιρείας Basaran Holding, σκοτώθηκαν σήμερα όταν το αεροπλάνο τους κατέπεσε στο Ιράν, έγραψε στο Twitter ο επικεφαλής της τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου.

Τουλάχιστον ένας από τους επιβάτες ήταν μέλος της οικογένειας του επιχειρηματία Χουσεϊν Μπασάραν, ανέφερε ο Κερέμ Κινίκ.

Τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν νωρίτερα ότι η κόρη του Μπασάραν και επτά φίλες της επέστρεφαν από ένα μπάτσελορ πάρτι στο Ντουμπάι. Επρόκειτο να παντρευτεί τον επόμενο μήνα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων DHA και άλλα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο αεροσκάφος επέβαινε επίσης 3μελές πλήρωμα, δήλωσε ένας αξιωματούχος του υπουργείου Μεταφορών της Τουρκίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.