ΛΑΡΝΑΚΑ: Ιορδανός 'πιάστηκε' με πέντε κιλά καπνού ναργιλέ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ιορδανός 'πιάστηκε' με πέντε κιλά καπνού ναργιλέ

Για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων συνελήφθηκε το πρωί της Κυριακής (11/3) άνδρας ιορδανικής καταγωγής, κάτοχος και κυπριακού διαβατηρίου, που έφθασε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά τον έλεγχο των επιβατών της πτήσης Α3902, η οποία έφθασε από την Αθήνα, εντόπισαν στις αποσκευές άνδρα ιορδανικής καταγωγής, κατόχου και κυπριακού διαβατηρίου, ποσότητα 5 κιλών καπνού για ναργιλέ (3 κιλά μάρκας FRESH TOBACCO και 2 κιλά μάρκας AL – WAHA).

Το εν λόγω πρόσωπο, συνελήφθηκε για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής αδασμοαφορολογήτων καπνικών προϊόντων και της δόλιας αποφυγής καταβολής δασμών και φόρων ενώ η ανευρεθείσα ποσότητα καπνού, η δασμοφορολογική επιβάρυνση της οποίας ανέρχεται στα €1.040 περίπου, κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Τμήματος Τελωνείων, αποδέχθηκε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους €900.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού ο εν λόγω επιβάτης αφέθηκε ελεύθερος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE