ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν κυνηγετικό όπλο από 47χρονο

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν κυνηγετικό όπλο από 47χρονο

Ένα κυνηγετικό όπλο, κλάπηκε μεταξύ άλλων από οικία 47χρονου στην Πάφο, κατά τη διάρκεια διάρρηξης, που διαπράχθηκε την Κυριακή 11/3.

Την υπόθεση της διάρρηξης και κλοπής κυνηγετικό όπλου, κατήγγειλε στην Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης της οικίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η διάρρηξη διαπράχθηκε χθες, μεταξύ των ωρών 1μ.μ. και 10.30μ.μ. και οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν ένα κυνηγετικό όπλο, αριθμό φυσιγγίων κυνηγετικού όπλου και διάφορα κοσμήματα άγνωστης, μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE