ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Αποφασίζει το Δικαστήριο για τον πατέρα

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Αποφασίζει το Δικαστήριο για τον πατέρα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου θα αποφασίσει την Δευτέρα 12/3 κατά πόσο ο 29χρονος Ρουμάνος, πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του από κρανιοεγκεφαλική κάκωση στις 17 Φεβρουαρίου, θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 18 Απριλίου που αρχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου που έχει παραπεμφθεί μαζί με την σύζυγό του. 

Ο πατέρας αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά παράβαση του άρθρου 205 του ποινικού κώδικα που επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και δια βίου και της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης, σύμφωνα με το άρθρο 210 του ποινικού κώδικα Κεφ. 154. 

Η μητέρα του βρέφους αντιμετωπίζει την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης πράξης κατά παράβαση του άρθρου 210 του ποινικού κώδικα. 

Η εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως ο πατέρας τεθεί υπό κράτηση λόγω της σοβαρότητας του αδικήματος.

Αναφορικά με την μητέρα, η κατηγορούσα Αρχή ζήτησε όπως αυτή αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.


Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ζεύγους αναμένεται να τοποθετηθούν σήμερα για την κράτηση ή μη του πελάτη τους και πατέρα του τρίμηνου βρέφους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE