ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μπήκε σε κλοπιμαίο όχημα μπροστά στους αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος μπήκε σε κλοπιμαίο όχημα μπροστά στους αστυνομικούς

Στη σύλληψη 18χρονου Πολωνού προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης (15/3) μετά από πληροφορία για κλοπιμαίο αυτοκίνητο.

Το όχημα τέθηκε υπό παρακολούθηση στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό, όταν 18χρονος Πολωνός άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα.

Αμέσως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 18χρονος αρνείται την κλοπή, ωστόσο παραδέχεται ότι επιβιβάστηκε.

Αναμένεται να οδηγηθεί την Παρασκευή (16/3) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, όπου θα διαταχθεί η προσωποκράτησή του.

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.