Ζεσταίνεται ο καιρός κι εμείς μαζί του

Ζεσταίνεται ο καιρός κι εμείς μαζί του

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο 17/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή 18/3, τη Δευτέρα 19/3 και την Τρίτη 20/3 θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη αραιή σκόνη αναμένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο την Κυριακή και τη Δευτέρα, και μικρή πτώση την Τρίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE