ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Μεταφέρεται στην Βουλγαρία η σορός

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ: Μεταφέρεται στην Βουλγαρία η σορός

Στην χώρα απ’ όπου κατάγεται αναμένεται να μεταφερθεί για να ταφεί η ταλαιπωρημένη σορός της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ‘Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ’ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέα Αγγελίδης, μετά το τέλος και την πέμπτης νεκροτομής που διενεργήθηκε στην σορό της άτυχης 46χρονης, έχουν γίνει διευθετήσεις ώστε η σορός της γυναίκας να μεταφερθεί στην Βουλγαρία.

Επίσης, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι αναμένεται το απαραίτητο διάταγμα από το δικαστήριο, το οποίο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστη η ημερομηνία που η σορός της άτυχης 46χρονης θα ταξιδέψει για Βουλγαρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE