ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Μέσι για το τι πρέπει να παραμερίσει!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από Μέσι για το τι πρέπει να παραμερίσει!

Ο Λίο Μέσι ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του αποτελεί πια το σύνολο, με τον Αργεντινό να τονίζει ότι δε θέλει να γίνεται εγωιστής.

Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να παραμερίσει τον εγωισμό του προς χάριν του συνόλου, τονίζοντας ότι θέλει να γίνει πιο ομαδικός παίκτης.

«Συνήθιζα να παίρνω την μπάλα και να κάνω τα δικά μου αλλά πλέον προσπαθώ να παίζω περισσότερο για την ομάδα. Προσπαθώ να αφήνω την μπάλα να κυκλοφορεί περισσότερο και να μην απλά ένας εκτελεστής. Προσπαθώ να μην είμαι τόσο εγωιστής».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE