Η «Κυρία» ζητάει να το κάνει όπως τότε (πιθανή ενδεκάδα)

Η «Κυρία» ζητάει να το κάνει όπως τότε (πιθανή ενδεκάδα)

Τι και εάν θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του ντέρμπι που θα προηγηθεί στο ΓΣΠ, αυτό μεταξύ της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, η Ανόρθωση έτσι και αλλιώς χρειάζεται το διπλό στη Λεμεσό, στο Τσίρειο Στάδιο, επί της ΑΕΛ σε αυτή την 3η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Ακόμη τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με την «Κυρία» να είναι μέσα στους στόχους και στα δύο ταμπλό, έτσι, ταξιδεύει σήμερα στη Λεμεσό για την κόντρα η ώρα 19:00 με την ΑΕΛ, έχοντας ως μοναδικό στόχο να πράξει αυτό που είχε κάνει προ μερικών βδομάδων στο ίδιο γήπεδο απέναντι στον ίδιο αντίπαλο για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του μαραθωνίου.

Στο βραδινό παιχνίδι, πάντως, δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρόνι Λέβι, καθώς πέρα του Αρτυματά, δεν υπολογίζονται οι Στρούνα και Ντουγκλάο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, Σίλτενφελντ στο κέντρο της άμυνας, Πράνιτς και Κοφί στα αμυντικά άκρα, Γκάντσεφ και Ιγκιεμπόρ ανασταλτικά χαφ, με τον Ράγιος πιο μπροστά τους, Καλό και Σισέ στα «φτερά», με Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης που θα βρεθούν στο πλευρό της, στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου Σταδίου, σύμφωνα με την καταμέτρηση διάθεσης εισιτηρίων από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ είναι 665.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE